Realitate augmentata de la „fratii” japonezi [+VIDEO]

, 20 Sep, 13:25

„Air” este cuvantul cheie la acest produs. Ergonomici, ursori, confrotabili si… mai departe, numele produsului spune tot: AirScouter. Iar clipul de la final explica foarte bine tehnologia.

Acum nu trebuie sa ne inchipuim ca acest dispozitiv ne va arata viata ca in jocuri, dar, dupa cum puteti vedea in video, are capacitatea de a reprezenta o sursa de comunicare interactiva intre cele doua parti, pe langa realitatea augmentata pe care o ofera.

Aplicatiile industriale ale acestui produs par sa fie nemarginite. Lucratorul poate rasfoi manualul masinii la care lucreaza in acel moment, ba mai mult, poate apela „centrul de comanda” pentru asistenta directa. Speculam si aplicatiile militare ale dispozitivului, fiind extrem de util in situatii de lupta. Totusi, AirScouter nu este inca disponibil publicului sa nu uitam. In concluzie, o sa mai treaca ceva timp pana ne uitam la Youtube in mijlocul Pietei Revolutiei.


Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail