Rappelz Online primeşte un update

Rappelz Online primeşte un update
16:44 08.02.2010

[galleria]

MMORPG-ul Rappelz va avea în curând parte de un update important care face parte din expansion-ul Resurrection, pe care producătorul gPotato Europe îl pregătește de lansare până la sfârșitul lunii februarie.

Jocul, care are în prezent peste trei milioane de utilizatori, va fi mai bogat cu încă o zonă dedicată PvP (Player versus Player) și noi creaturi. Astfel, fiecare gamer va putea să înfrunte în zonele PvP până la 64 de rivali în același timp, iar creaturile vor fi camarazii jucătorilor, fiecare dintre ele având puteri și atribuții speciale.

Inorogul Alb (White Unicorn) va putea să vindece orice fel de rană, chiar și pe cele care pot ucide personajul din joc, sau chiar să orbească temporar atacatorul stăpânului sau. Totodată, noua creatură va putea să reînvie un personaj ucis, dar va trebuii să își sacrifice toate resursele de HP sau MP. White Unicorn este capabil să evolueze ca Silver Unicorn şi Holy Unicorn.

Sufletul Întunecat (Dark Soul), o creatură din flăcări va putea îmbunătăți prestația jucătorului printr-o serie de „buff”-uri sau poate ataca rivalul gamerului. Totodată, Dark Soul va putea fi folosit pe post de mijloc de transport și poate să evolueze la Prominence Soul și Infernal Soul. Cea de-a treia creatură din expansion este Duhul Mistic (Mystic Genie), un demon cu puteri magice poate  controla vântul sau dezarma inamicul virtual al jucătorului. Ca și creaturile anterioare și acest nou personaj poate să evolueze către alte etape, devenind Mystique Storofel sau Mystique Enlil.

Noul expansion va putea fi descărcat gratuit de pe pagina oficială a producătorului.

loading...