Ramele foto de la Samsung 800P si 1000P au ajuns pe plaiurile mioritice

Ramele foto de la Samsung 800P si 1000P au ajuns pe plaiurile mioritice
16:26 01.06.2010

[galleria]

Samsung Electronics Romania lanseaza pe piata locala noile rame foto digitale din Seria P: modelele 800P si 1000P, cu ecran LED ce afiseaza imagini de inalta rezolutie cu o claritate ridicata.

Prin intermediul celor doua modele de rame foto (de 8, respectiv 10 inchi), Samsung vine cu o interfata special creata pentru o utilizare facila: Emotional User Interface (UI). Interactivitatea este asigurata: utlizatorii pot crea slide show-uri cu pozele selectate si chiar adauga muzica pe fundal, in momentul afisarii acestora. Iar accesul la internet prin intermediul ramei foto va permite upload-ul si download-ul mult mai rapid al fotografiilor si fisierelor video.

Samsung 800P si 1000P dispun de o memorie interna de 2 GB care permite stocarea a pana la 6.000 de poze (format JPG, 300 kb, rezolutie 800 x 600 pixeli). In plus, in mod automat redimensioneaza fotografiile si imaginile pentru a crea mai mult spatiu in memoria interna. Seria P are compatibilitate si cu diverse dispozitive de memorie externa, cum ar fi cardurile SD si SDHC.

Rezolutia optima pentru ramele foto digitale Samsung este 800 x 480. Totusi, daca sunt uploadate poze cu o rezolutie de 1200 x 1600, spre exemplu, functia Samsung Auto Resizing le va redimensiona intr-un mod optim pentru afisare unei imagini de calitate.

De asemenea, prin intermediul port-ului USB, printr-o simpla conexiune, rama foto poate deveni un al doilea monitor pentru PC. In plus, datorita conexiunii Bluetooth 2.0, ramele foto pot fi conectate wireless la telefonul mobil al utilizatorului. Cu ajutorul functiei Bluetooth 2.0 si a setului de casti, 800P si 1000P iti ofera posibilitatea de a asculta muzica preferata fara a deraja pe cei din jurul tau.

Mai mult, cele doua modele ale Seriei P dispun de functii inedite precum: digital flip clock, stream-lined clock cu calendar, sau ceasul inetegrat in fotografiile afisate.

loading...