Puzzle Chronicles asteapta sa fie descarcat de fani

Puzzle Chronicles asteapta sa fie descarcat de fani
11:54 23.04.2010

puzzle-chronicles

Fani RPG, pe locuri, fiti gata, START! Cei de la Konami au lansat noul Puzzle Chronicles, iar jocul este disponibil prin Xbox Live Arcade, Playstation Network si pentru Windows PC, plus consolele portabile.

Cu Puzzle Chronicles vei pleca intr-o calatorie in salbaticele teritorii a imperiului Ashurin. Misiunea este de a salva satucul natal din mainile imperiului… In calatoria virtuala, in lumile fanteziste ale Puzzle Chronicles, vei da nas in nas cu vrajitori, warloards, demoni si multe alte creaturi, toate ostile si rau intentionate.

Jocul va fi capabil de mai multe moduri gameplay, printre care Quick Battle sau moduri locale sau online care sunt in sistem de „versus”. Pentru multiplayer se apleaza la conexiunea de internet.

Puzzle Chronicles poate fi achizitionat in Xbox LIVE Arcade pentru 800 de puncte Microsoft, in PlayStation Network la 9,99 $, pentru Windows PC la pretul de 9,99 $. Pentru versiunea pentru Nintendo DS, PSP (PlayStation Portable) si PSP go costul unui download ajunge la 29,99 $.

loading...