Project Natal inspiră panică japonezilor

Project Natal inspiră panică japonezilor
12:57 24.03.2010

Project-NatalDeşi un proiect foarte ambiţios pe care japonezii sigur îl îndrăgesc, Project Natal a celor de la Microsoft pare să stârnească o uşoară panică în rândul gamerilor niponi. De ce? Pentru că apartamentele din aceasta ţară sunt prea mici în comparaţie cu „nevoile” de desfăşurare a consolei.

Iniţial se credea că senzorul Project Natal funcţionează doar de la o distanţă de patru metri faţă de locul în care este plasat, lucru care nu este valabil în majoritatea caselor japoneze.

Totuşi, Microsoft a dezminţit această informaţie în cele din urmă, spunând că spaţiul este necesar doar pentru ca utilizatorii să îşi protejeze bunurile şi integritatea corporală. Reprezentanţii Microsoft au ţinut să precizeze că nu este cazul ca lumea sa se panicheze, pentru că testele au fost făcute într-o serie de încăperi, mai mari sau mai mici, iar senzorul se va adapta mediului înconjurător, citind configuraţia camerei în care se află.

Dispozitivul periferic Natal, ce constă într-o cameră cu trei lentile şi un software, se presupune că va costa aproximativ 50$.


Sursa: Kotaku

loading...