Project Natal a fost respins de Nintendo

, 28 Ian, 18:58

Satoru Itawa

Chiar dacă în ultima vreme tot mai multă lume vorbește despre Project Natal, planul Microsoft pentru segmentul gaming, se pare că cei de la Nintendo au respins ideea încă din 2007.

Unul din șefii companiei nipone a declarat recent că „Natal Project” a fost deja oferit companiei cu ani în urmă, dar că, tot atunci, a fost și respins, considerându-se un proiect mult prea costisitor.

Pentru cei care încă se îndoiesc de informații, cei de la Engadget susțin că detaliile vin de la însuși Satoru Iwata, CEO-ul Nintendo care a considerat că o astfel de tehnologie nu va putea fi amortizată rapid.

Project Natal a fost prezentat pentru prima dată în 2009, dar detaliile despre această tehnologie sunt încă puține, dar se pare că se bucură de susținerea majorității publisherilor. La începutul anului trecut, internetul a fost invadat de videoclipuri de prezentare ale proiectului Microsoft.

Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail