Prince of Persia, prea uşor pentru gameri

, 25 Mar, 11:56

Prince-of-Persia

Chiar dacă Prince of Persia este un nume greu în industria gaming, fiind printre cele mai apreciate jocuri ale tuturor timpurilor, cel puţin în varianta „old school” 2D, noul joc pare să piardă teren în faţa lui God of War.

Declaratţile vin de la Jan-Erik Sjovall de la Ubisoft, care într-un interviu a spus că motivul pentru care gamerii „migrează” către God of War este faptul că Prince of Persia nu este destul de… sângeros.

„Când realizăm chestionare şi întrebăm oamenii ce au jucat în trecut, toţi răspund ‘Prince of Persia’. La întrebarea ce joci acum, se răspunde ‘God of War’, iar când întrebăm dacă ar mai juca Prince of Persia acum, raspunsul este, “nu, nu este destul de greu”, declară Jan-Erik Sjovall.

Totuşi, se pare că elementul „gore” nu va fi adoptat de Ubisoft. Jan-Erik Sjovall a mai spus că Ubisoft se va axa pe o poveste interesantă, cu acrobaţii si scene de luptă complexe, dar nu este cazul să copieze „God of War” pentru a avea succes.


Sursa: Kotaku

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail