Primul telefon cu Windows Phone 7 Series este oficial

, 12 Mar, 13:35

LG_Windows_Phone_7_SeriesLG Electronics a prezentat primul terminal ce încorporează platforma Windows Phone 7 Series, în cadrul Engadget Show care a avut loc în New York la finalul lunii februarie. În cadrul Engadget Show, Aaron Woodman, Director al companiei Microsoft Corp. a prezentat funcţiile principale ale Windows Phone 7 Series pe un ecran imens şi a dezvăluit un prototip de terminal LG compatibil Windows Phone 7 Series. Pe telefonul LG, Woodman a evidenţiat ecranul de start, motorul de cautare Bing şi alte opţiuni multimedia.

Terminalul LG a fost special creat pentru a fi compatibil cu noile funcţii ale Windows Phone 7 Series, ce oferă o experienţă nouă şi unică de utilizare a telefoanelor mobile. Din momentul semnării parteneriatului strategic dintre LG Electronics şi Microsoft, în cadrul World Mobile Congress din 2009, cei doi giganţi au colaborat intens pentru a lansa pe piaţă terminale mobile ce încorporează sistemele de operare Windows.

Prototipul LG cu Windows Phone 7 Series nu are încă nume oficial şi se află în perioada de dezvoltare. Reprezentanţii G estimează că terminalul va fi lansat pe piaţa globală în cel de-al 4-lea trimestru din 2010.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail