Primele detalii despre Prince Of Persia: The Forgotten Sands pentru Wii

Primele detalii despre Prince Of Persia: The Forgotten Sands pentru Wii
17:55 17.02.2010

[galleria]

Canadienii de la Ubisoft au dezvăluit azi primele detalii despre versiunea pentru Nintendo Wii a jocului Prince Of Persia: The Forgotten Sands.

Noua variantă este dezvoltată „de la 0”, iar povestea îl va prezenta pe eroul principal, Prinţul care părăseşte regatul tatălui său pentru a-şi demonstra barbăţia. În aventura lui va trebui sa îşi salveze viaţa, dar şi soarta unui palat mistic care este ameninţat, bineînţeles, de un rău… inimaginabil.

Printre feature-urile noii versiuni pentru Wii al Prince Of Persia: The Forgotten Sands se numără gameplay clasic „reinventat”. Cu alte cuvinte, folosindu-te de „puterile” de acrobat ale personajului, vei putea face noi mişcări ce nu erau posibile până acum pe alte console de joc. Vei putea descoperi noi abilităţi, dar şi noi teritorii. Mai mult, cei de la Ubisoft se laudă acum cu o grafică mult imbunătăţită.

Jocul va fi lansat oficial în luna mai 2010 pe consolele Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DSi şi Nintendo DS, PlayStation Portable PSP şi, ulterior, pe sistemele PC cu Windows.

loading...