Philips PD9005, DVD Player la purtator

Philips PD9005, DVD Player la purtator
11:03 27.04.2010

noul DVD Player portabil Philips PD9005_1Philips lanseaza pe piata din Romania noul DVD Player Portabil PD9005, care datorita receptorului TV digital incorporat iti permite sa vizionezi DVD-urile favorite oriunde, oricand, precum si programe TV. Modelul are o autonomie sporita, capabil de 5 ore de redare continua de filme, de muzica si fotografii.

Pentru calatorii frumoase, in care iti doresti o relaxare maxima, noul DVD Player Portabil PD9005 este compatibil DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD si CD, certificat DivX pentru redare video DivX standard si reda MP3-CD, CD si CD-RW, permitandu-ti sa vizionezi filme si sa asculti muzica de pe orice suport. Este foarte usor de folosit, datorita sistemului de navigare, prin care partajezi clipurile video, fotografiile si muzica instantaneu. Pentru un plus de confort, dispune de un slot integrat pentru carduri de memorie SD/SDHC.

noul DVD Player portabil Philips PD9005_2In plus, datorita receptorului TV digital (suport DVB-T standard pentru televiziune digitala free-to-air) vizionezi programele preferate oriunde. Noul Philips PD9005 are ghid electronic de programe (EPG), instalare usoara si cautare automata a postului.

Ecranul LCD rotativ TFT are o diagonala de 23 cm si pivoteaza la 180 de grade.  Noul DVD Player Portabil Philips PD9005 retine pozitia in care s-a intrerupt vizionarea unui DVD si continua redarea de la aceeasi scena la care vizionarea a fost intrerupta.

loading...