Philips Brilliance, monitorul care te simte aproape

, 11 Mar, 15:24

Philips-1

Philips a lansat în România monitorul LCD Philips Brilliance cu tehnologia PowerSensor. Monitorul LCD dispune de tehnologia PowerSensor ce utilizează un senzor integrat, acesta având rolul de a detecta prezența utilizatorului. În momentul în care utilizatorul se îndepărtează de ecran, luminozitatea scade iar consumul de energie este redus cu până la 50%. Odată ce utilizatorul este din nou în fața ecranului, acesta revine la modul normal de funcționare. Tehnologia PowerSensor utilizează unde infraroșu care nu interferează cu alte echipamente din birou, cum ar fi tastaturi wireless, căști sau telefoane mobile.
Philips Brilliance

Tehnologia este capabilă să detecteze prezența utilizatorilor la o distanță ce variază între 30 cm și 120 cm față de ecran, aceștia putând determina sensibilitatea monitorului. PowerSensor operează independent de calculator sau de sistemul de operare și are un timp de răspuns imediat, în comparație cu monitoarele care reacționează doar după câteva minute de inactivitate și nu au capacitatea de reducere a consumului de energie.

Monitorul este produs din materiale ecologice și display-ul are posibilitatea de ajustare a înălțimii de până la 70 mm pentru atingerea unui unghi de vizualizare ideal. De asemenea dispune de o serie de funcții de optimizare, care reduc oboseala ochilor.

Monitorul LCD Philips Brilliance LCD cu tehnologia PowerSensor are încorporat SmartControl II. Software-ul monitorului conține o interfață grafică ușor de folosit, care ghidează utilizatorul în ajustarea celei mai bune rezoluții, calibrare a culorii și alte setări ale display-ului. Sistemul audio integrat dispune de două boxe ajustabile de înaltă calitate.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail