Philips a lansat noul monitor LCD eco

Philips a lansat noul monitor LCD eco
12:47 15.04.2010

Philips 240B1CSPhilips a lansat un nou model din gama de monitoare LCD, 240B1CS, care foloseste mai putin de jumatate din energia utilizata de modelele din generatia anterioara. Philips 240B1CS are un ecran de 24 inch (61 cm), dimensiune care se va transforma rapid in noul standard de performanta pentru mediul de afaceri. Aceasta le permite utilizatorilor sa acceseze simultan doua documente A4 de o parte si de alta a ecranului

Functia patentata TrueVision elimina variatiile de calibrare a ecranului, asigurand o continuitate a imaginilor pentru toate monitoarele. Acuratetea paletei de culori este de patru ori mai puternica decat cea ceruta de Microsoft Windows si este compatibila cu Windows 7. Modelul 240B1CS le ofera utilizatorilor o gama larga de optiuni de vizualizare – Eco, Office, Image Viewing si Entertainment – astfel incat energia poate fi pastrata pentru situatii care necesita o iluminare mai puternica.

Monitoarele sunt dotate cu SmartImage, functie care analizeaza continutul de pe ecran si ii regleaza contrastul si saturația culorilor.

Modelul 240B1CS foloseste mai putin de 37 wați in timpul functionarii si mai putin de jumatate de watt in standby.

loading...