Paradă Sapphire la CeBIT

Paradă Sapphire la CeBIT
13:47 05.03.2010

Sapphire-la-Cebit

Sapphire își prezintă la CeBIT 2010 cele mai noi evoluții în materie de grafică de top pentru PC precum și câteva noutăți. Construind succesul seriei Sapphire HD 5800 – prima familie de plăci grafice compatibile Microsoft DirectX 11 și Windows 7, precum și noua tehnologie multi-afișaj cunoscută drept Eyefinity de la ATI, Sapphire poate prezenta acum o serie completă de plăci grafice de la un capăt la celălalt, având aceste caracteristici. Edițiile Vapor-X și TOXIC din seriile HD 5800 și HD 5700 oferă performanțe ridicate precum și cel mai eficient și silențios sistem de răcire din propria clasă. Acestea includ nou introdusa SAPPHIRE HD 5850 TOXIC deja câștigătoare de premii precum și modele mainstream ca HD 5770 și HD 5750.

O avanpremieră a Sapphire HD 5870 Ediția Eyefinity6 va avea loc la expoziție cu o demonstrație live. Plăcile grafice standard HD 5000 cu Displayport suportă până la trei monitoare cu ajutorul driver-ului ATI Eyefinity. Noua HD 5870 Eyefinity6 are 2GB de memorie, șase ieșiri Displayport și va efectua demonstrația cu noul joc Dirt2 pe o suită de șase monitoare de 27 de inci. Dirt2 se folosește de capacitățile DirectX 11 pentru detalii și efecte speciale. Jucătorul va fi în poziția șoferului și va folosi un volan cu force feedback pentru o experiență cu adevărat spectaculoasă!

Completând lista de plăci de bază convenționale ATX și micro-ATX, Sapphire este prima companie din Europa ce prezintă o placă de bază având toate caracteristicile necesare. Aceasta are la bază AMD 785G și este în format mini-ITX special pentru aplicațiile integrate. Compatibilă cu procesoare AMD pe socket AM3, cu suport DDR3 și până la 65Watt TDP. Placa are toate facilitățile unei plăci de bază normale în micuțul format de 17x17cm, inclusiv două sloturi de memorie DDR3 și un slot PCI-Express 16 pentru extindere.

Chipsetul AMD 785 include grafică integrată echivalentă seriei HD 4200, cu suport DirectX 10.1 și UVD integrat pentru decodarea fluxurilor video HD-DVD și Blu-Ray. Sapphire IPC-AM3DD785G ITX prezintă conectivitate extinsă, inclusiv până la 10 USB, 4 SATA și IDE, Gigabit LAN, audio pe 6 canale și SPDIF precum și ieșiri VGA și HDMI. Folosirea componentelor de calitate transformă această placă în alegerea perfectă pentru aplicații industriale precum și pentru PC-uri de format mic.

Noul mini proiector Sapphire oferă utilizatorilor o modalitate simplă de a afișa prezentări, imagini, fotografii sau conținut video colegilor sau familiei. Acest proiector poate afișa imagini clare de până la 65 inci (1.65m) în diagonală, de la mai multe surse, inclusiv VGA de la un PC precum și intrare video de la camere digitale, iPod și alte dispozitive. Compatibil de asemena și cu intrări de TV în formate PAL sau NTSC precum și alte standarde digitale. Lămpile LED puternice au o viață lungă de peste 20.000 de ore, spre deosebire de viața scurtă a lămpilor convenționale. Dimensiunile reduse contribuie la portabilitate iar bateriile pot rezista până la 140 de minute.

loading...