Panasonic Toughbook CF-C1, cel mai ușor laptop convertibil ranforsat

, 08 Mar, 13:52

Panasonic_Toughbook_CF_C1

Panasonic a anunțat noul model Toughbook CF-C1, cel mai ușor laptop convertibil și ranforsat, dedicat utilizării în mediul business. Modelul, cu o greutate de numai 1,47 kg, poate fi operat atât în mod clasic, cât și ca tablet PC. Toughbook CF-C1 a fost conceput în special pentru cei ce au nevoie de mobilitate maximă în activitatea de zi cu zi, precum lucrătorii din domeniul sănătății, al cercetării de piață, precum și pentru cei care au nevoie de flexibilitate în introducerea informațiilor.

Laptopul dispune de o curea ergonomică ce permite utilizatorului să introducă date cu o singură mână, dar și de un ecran tip Multi-Touch + Digitizer sau Multi-Touch Resistive, în funcție de configurație, ce poate fi folosit chiar și cu mănuși.

Modelul CF-C1 este diferit de alte modele Toughbook datorită faptului că poate fi utilizat și ca tabletă, fără a exista pericolul de a fi deteriorat, și aceasta deoarece laptopul este echipat cu o balama cu prindere în trei puncte ce rigidizează ecranul atunci când utilizatorul introduce date în modul Tablet PC.

Bateria duală interschimbabilă permite utilizatorilor să schimbe un modul component cu al doilea, în timp ce laptopul se află în funcțiune. Un indicator de baterie anunță utilizatorul în timp real care este nivelul de energie stocată în baterie, chiar și atunci când laptopul este oprit. Cu o singură baterie cu 4 celule instalată, unitatea este extrem de ușoară, ajungând la numai 1,47 kg (1,69 kg dacă se folosește bateria duală) și poate fi foarte ușor manevrată grație curelei ergonomice ce permite folosirea unei singure mâini pentru introducerea datelor, în timp ce cealaltă ține laptopul.

Noul laptop convertibil Panasonic este echipat cu performantul procesor Intel Core i5-520M vPro(2,4 GHz cu Turbo Boost ce poate ajunge până la 2,93 GHz, Intel Smart Cache 3 MB). Toughbook CF-C1 vine cu conectivitate 3G pentru transmisii rapide de date-cheie, ceea ce poate fi de importanță crucială în domeniul sănătății. De asemenea, pentru conectivitate, Panasonic Toughbook CF-C1 este echipat cu modul WiFi 802.11a/b/g/n și Bluetooth 2.1.

Unitatea dispune de o tastatură rezistentă la lichide și foarte ușor de întreținut. În același timp, laptopul rezistă și la căderea de la o înălțime de 76 cm. Panasonic Toughbook CF-C1 cu ecran Multi-Touch + Digitizer va fi disponibil din iulie 2010 la distribuitorii din Europa. Modelul al cărui ecran poate fi operat cu mănuși poate fi achiziționat începând cu septembrie 2010.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail