Panasonic NeoPDP, plasmă profi de 103 inch

, 11 Feb, 16:29

Panasonic-plasma

Niponii de la Panasonic au lansat noul model de plasma cu diagonala de 103 inch (261,6 cm) ce completează seria 12 de televizoare plate echipate cu tehnologia NeoPDP. În ultimul trimestru al anului 2009, Panasonic a lansat, tot în seria 12, modelele cu diagonale de 65 inch, respectiv 85 inch.

Modelul cu diagonala de 103 inch este potrivit a fi utilizat în domenii comerciale și de business, precum închirierea de echipamente audio-video. Seria 12 dispune de o gama largă de funcționalități și, mai mult decât atât, ecranele sunt ușor de manipulat și transportat, în ciuda dimensiunilor, noul model având o grosime de numai 99 mm.

Ecranul este echipat cu filtru anti-reflex, ceea ce îl face ideal pentru a fi utilizat în medii profesionale, inclusiv în studiourile de televiziune. Panourile de comandă interschimbabile, terminalele LAN și funcția LAN Control ce permite controlarea de la distanță a plasmei fac ca noul model să poată fi utilizat pentru o gamă largă de aplicații comerciale.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail