Palme pe obrazul iPad: Joojoo suportă Flash

, 04 Feb, 13:52

JooJoo

Apple și-a prezentat primul tablet în urmă cu puțin timp, dar nu au reușit să impresioneze pe toată lumea așa cum era planificat, iar cine a știut, a profitat. Cei de la Fusion Garage au anunțat că tablet PC-ul lor pe nume Joojoo se va lansa în această lună și va avea suport Flash complet.

Chandra Rathakrishna, CEO-ul Fusion Garage, a confirmat anumite specificații tehnice, între care se numără un ecran de 12 inci, suport complet Flash, acces direct către YouTube HD și conexiune la internet. Compania mai deține și un magazin de aplicații, care, după spusele oficialilor, ar fi mai mare decât App Store-ul Apple.

Tablet PC-ul și-a primit numele de la cuvântul de origine africană „juojuo” care înseamnă „magie”. Joojoo poate reda formate wide de 16:9, iar compania planifică lansarea unui nou magazine online de unde utilizatorii vor putea să cumpere aplicații speciale pentru dispozitivul lor.

Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail