Oficial – Halo: Reach se lanseaza in septembrie

Oficial – Halo: Reach se lanseaza in septembrie
12:47 25.05.2010

Microsoft, Bungie, Halo, Halo: Reach, Halo: Reach lansare, Halo: Reach lansare septembrie, Halo: Reach pre-comanda, Halo: Reach Xbox 360, Halo: Reach exclusiv Xbox 360

E oficial! Cel mai nou MMO Halo care poarta numele de „Reach” se va lansa oficial in luna septembrie a acestui an. Mai precis, pe data de 14 septembrie pentru regiunile din America de Nord si probabil Europa si 15 septembrie 2010 pentru Japonia.

Halo: Reach a fost dezvoltat de catre cei de la Bungie exclusiv pentru platforma Xbox. Jocul va plasa gamerii intr-un univers care prezinta inceputurile povestii din seria Halo. Prin urmare, jucatorii vor trebuie sa insoteasca echipa „Noble”, o grupare de soldati si vor lupta pe planeta Reach, ultima speranta a umanitatii impotriva Covenant.

Cine doreste sa puna mana pe joc poate alege intre mai multe variante. Halo: Reach poate fi precomandat in versiune standard la pretul de 59,99 $, versiune „limitata” si cea „Legendary” la preturi de 79,99 $ si respectiv 149,99 $. Versiunea Legendary vine impreuna cu o figurina Halo creata de McFarlane. La pre-comanda, gamerii vor primi si un item in-game, adica o casca Spartan Recon.

Sursa: Xbox Press

loading...