O surpriză pentru cameramanul fotograf

O surpriză pentru cameramanul fotograf
21:15 29.01.2010

Panasonic-Lumix-TZ10

Panasonic îngroașă rândurile seriei TZ de camere foto digitale cu un nou model, Lumix DMC-TZ10, dispozitiv catalogat drept un adevărat hibrid foto/video. Noul aparat foto este echipat cu obiectiv de 25 mm superangular, zoom optic 12x și oferă capabilități de înregistrare video high-definition în format AVCHD Lite.

Hibridul foto are în dotare tehnologie de procesare a imaginii Intelligent Resolution care îmbunătățește funcționarea motorului Venus Engine HD II. Aceasta permite compunerea unei imagini cu o textură perfectă și redarea contururilor în modul optim.

Continuând tradiția celor mai noi camere foto dezvoltate de brandul nipon și modelul Lumix TZ10 dispune de un ecran deosebit, acesta fiind denumit „Intelligent LCD”, datorită unghiului larg de vizionare și stratului anti-reflex care îmbunătățește semnificativ vizibilitatea în timpul înregistrării sau al redării clipurilor sau fotografiilor realizate.

Modul iA, o caracteristică proprie tuturor camerelor Panasonic Lumix, include stabilizatorul de imagine POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) cu o putere dublă de reducere a problemelor datorate efectului de tremur al mâinii, comparativ cu sistemul obișnuit de stabilizare a imaginii, MEGA O.I.S.

Pentru a-ți ușura munca, TZ10 vine la pachet cu cea mai recentă versiune a software-ului PHOTOfun STUDIO 5.1 HD. Acesta poate fi utilizat pentru sortarea și organizarea fotografiilor, nu doar a celor realizate cu Lumix, dar și a celor existente în computerul personal.

loading...