Nvidia lanseaza GeForce GTX 465 GPU cu Fermi pe segmentul mainstream

Nvidia lanseaza GeForce GTX 465 GPU cu Fermi pe segmentul mainstream
14:03 31.05.2010

nvidia-2Nvidia lanseaza cea mai noua unitate de procesare vizuala din seria Fermi, modelul GeForce GTX 465, oferind un nou nivel de performante DirectX11 pe piata mainstream. Lansata in cadrul evenimentului de presa NVIDIA 3D Revolution din Taipei, GeForce GTX 465 este disponibila de astazi in reteaua integratorilor si dezvoltatorilor de sisteme de la nivel mondial.

Modelul GTX 465 ofera support si pentru tehnologia Nvidia 3D Vision, in prezent singura solutie stereoscopica 3D de pe piata conceputa pentru noua categorie de computere 3D, ceea ce le permite gamerilor sa ruleze ultimele titluri la rezolutie full HD, 1080p complet 3D.

Pe langa DX11, GeForce GTX 465 suporta multiple functii de gaming prezente numai pe unitatile de procesare vizuala NVIDIA:

– Functia anti-aliasing de mare viteza 32x netezeste colturile pentru cea mai buna calitate vizuala.

– Suport pentru Blu-ray 3D, cu decodare pe GPU pentru filme 3D si internet streaming 3D.

– Tehnologia NVIDIA PhysX creste nivelul de realism in jocuri prin medii dinamice si interactive.

– Arhitectura CUDA ofera cea mai deschisa platforma de programare, cu un limbaj complet si support API, inclusiv CUDA C/C++, DirectCompute, OpenCL, Java, Python, si Fortran; si cea mai larga compatibilitate cu aplicatiile accelerate pe GPU, inclusiv Internet Explorer 9, Folding@home si altele.

loading...