NVIDIA cochetează cu ideea soluțiilor grafice externe

, 15 Feb, 15:13

nvidia

După ce au prezentat oficial cea mai noua tehnologie pentru laptopuri, Optimus, cei de la NVIDIA mai fac câteva dezvăluiri: compania ar putea lansa soluții grafice externe pentru a mări capabilitățile laptopurilor.

Se pare că lucrurile se pun în mișcare deoarece unul din directorii executivi din companie a declarat că soluția este o „oportunitate foarte mare”, doar că inginerii nu s-au decis încă dacă aceasta va fi sub forma unui adaptor sau a unei stații GPU de tip „dock”.

Ideea nu este totuși nouă, în Europa cei de la AMD/ATI și-au spus deja cuvântul cu adaptorul Fujitsu Siemens Amilo Graphics Booster. Chiar dacă ar îmbunătăți laptopurile gamerilor sau ale celor care folosesc notebook-urile pe post de desktop, rămâne de văzut câți utilizatori vor da bani pe aceste soluții. Cei de la NVIDIA au mai declarat că, de fapt, „cheia succesului” cu acest produs stă în prețul său. Să ne așteptăm la ceva ieftin?

Sursa: ZDNet

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail