Noul Xbox 360

, 15 Iun, 10:36

Noul new xbox 360 1

Zvonurile se adeveresc. Microsoft vrea sa rupa gura targului cu o reinventare a consolei Xbox 360, acum mai neagra, mai puternica si cu un hard de 250 de giga. Consola a fost dezvaluita in cadrul conferintei de presa de anul acesta de la E3, intitulata generic “Le Cirque du Soleil” si promite multe imbunatatiri fata de versiunea anterioara.

Acestea constau in integrarea unui sistem Wi-Fi (era si cazul), un hard de 250 de giga ce nu mai este vizibil cu ochiul liber, dar care se ascunde in interiorul carcasei. Upgrade-ul mai aduce o iesire optica si o sursa de alimentare notabil mai mica. Pentru cine se intreaba daca aceasta este la fel de galagioasa ca precedenta, va informam ca acest lucru nu mai face obiect de discutie, sursa are ca sistem de racire format dintr-un singur ventilator de mare putere care se “spune” ca este extrem de silentios.

Pe langa toate acestea, consola are un port dedicat pentru noua jucarie Kinect a celor de la Microsoft, iar pentru cei care au o consola veche nu este cauza de ingrijorare. Un adaptor se va vinde pentru ca aceasta sa functioneze si cu modelul vechi.

Consola vine ambalata impreuna cu un cablu composit, un controler, hardul de 250 de giga, casti si evident sursa de alimentare, plus un nou dashbord despre care nu se site inca nimic, daca va fi sau nu disponibil numai pentru noua generatie sau este un update la cel vechi. Petrul noului XBOX 360 a fost stabilit la 299$.

[galleria gid=”new”]

Pentru carcotasi exista si motive de bucurie. Inca nu s-a anuntat nimic despre disparitia RROD-ului (Red Ring of Death). Dispozitivul are o garantie de numai un an si Microsoft a declarat dupa conferinta ca vechea consola nu se mai fabrica. Aceasta este disponibila pentru vanzare doar pana la epuizarea stocurilor, dupa care numai versiunea aceasta se mai poate gasi pe rafturile magazinelor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail