Noul Assassin’s Creed: Brotherhood confirmat de Ubisoft

, 07 Mai, 13:23

assassins-creed-brotherhood

„Spin-off”-ul Assassin’s Creed II a fost confirmat de catre canadienii de la Ubisoft dupa ce imagini cu coperta noului joc au aparut pe internet.

Ceea ce s-a zvonit pana acum sub denumirea de „Assassin’s Creed Episodes” este de fapt noua aventura care il va pastra ca personaj principal pe asasinul italian Ezio. Acesta, impreuna cu alti camarazi ai „fratiei” va incepe un periplu in Roma.

Jocul va fi disponibil pe platformele Xbox 360, PlayStation 3, PC si posibil Assassin’s Creed: Brotherhood sa aiba si o varianta pe PSP. Reprezentantii Ubisoft au confirmat faptul ca imaginea aparuta pe internet este reala si ca mai multe detalii vor fi dezvaluite in saptamanile care urmeaza.

Cei care vor incepe pre-comenzile prin GameStop vor avea partea de un personaj multiplayer pentru joc. Cei de la Ubisoft au mai declarat ca acest mod, multiplayer, va fi disponibil in noul episod al Assassin’s Creed. Lansarea oficiala a jocului va fi candva in toamna lui 2010.


Sursa: Vg247

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail