Notebook-urile Asus au deja noile procesoare Intel Core

Notebook-urile Asus au deja noile procesoare Intel Core
20:46 29.01.2010

Asus Notebooks intel cpu

Asus a integrat cele mai noi procesoare Intel Core în seriile de modele portabile N, K și U Bamboo. Acestea sunt destinate operării mobile și divertismentului multimedia.

Laptopurile Asus N sunt recomandate audiofililor interesați de acces la colecția multimedia chiar și atunci când călătoresc. Noua serie integrează procesoare Intel Core i3, i5 sau i7 și conectivitate USB 3.0 capabilă de rate de transfer de până la 5 GB pe secundă. Totodată, USB 3.0 dispune de un mecanism care permite o mai bună economisire a energiei, comparativ cu metoda folosită de USB 2.0.

Tehnologia SonicMaster reprezintă un alt punct forte al noii serii N. Aceasta permite reglajul fin al redării sunetului, reducând zgomotul și distorsiunile, clarificând componentele dinamice. Fidelitatea audio va contribui la derularea activităților multimedia în cele mai bune condiții.

Pe de alta parte, U Bamboo Collection continuă tradiția folosirii materialelor avangardiste în construcția notebook-urilor, oferind un notebook din lemn de bambus. Noile notebook-uri U Bamboo sunt dotate cu tastatură de tip „chiclet”, încadrată de o ramă din aluminiu.

loading...