Nokia si Yahoo! isi dau mana pentru servicii web

Nokia si Yahoo! isi dau mana pentru servicii web
11:43 26.05.2010

Yahoo_NokiaYahoo! si Nokia au anuntat o alianta strategica globala pentru extinderea accesului la serviciile online oferite de cele doua companii, in domeniul serviciilor de e-mail, mesagerie instantanee, harti si navigatie.

Ca parte a aliantei:
– Nokia va fi furnizor global exclusiv al serviciilor de navigatie si harti pentru Yahoo!, iar Ovi Maps va fi integrat in site-urile Yahoo!, sub marca „powered by Ovi.”
– Yahoo! va deveni furnizor global exclusiv al serviciilor Nokia Ovi Mail si Ovi Chat sub marca „Ovi Mail / Ovi Chat powered by Yahoo!”
– Nokia si Yahoo! doresc sa lucreze la unificarea numelor de utilizatori in cadrul serviciilor oferite, incepand cu posibilitatea folosirii de catre consumatori a numelor de utilizatori Ovi pe anumite site-uri Yahoo!, pentru accesarea facila a continutului si serviciilor online de care au nevoie.

Companiile estimeaza ca anumite servicii sub brand comun vor deveni disponibile din a doua jumatate a acestui an, anticipand ca disponibilitatea la nivel global va exista din 2011.

loading...