Nokia pune la bătaie jocuri pentru mobile

Nokia pune la bătaie jocuri pentru mobile
10:50 08.04.2010

Nokia _N-Gage_Gaming_ServiceDigital Chocolate a anunţat că jocurile sale au fost descărcate de peste patru milioane de ori de la Nokia Ovi Store. Pentru a marca acest eveniment, Nokia şi Digital Chocolate au planificat o campanie ce se va derula în întreaga Europă şi în cadrul căreia utilizatorii Ovi Store din anumite ţări, printre care şi România, pot descărca gratuit cinci jocuri premium Digital Chocolate în aprilie şi mai 2010.

Cele cinci jocuri sunt Tower Bloxx: New York, Rollercoaster Revolution 99 Tracks, Crazy Penguin Party, Nightclub Fever şi Dictator Defense. Toate au optimizare pentru o gamă de terminale Nokia, inclusiv pentru dispozitive populare cu ecran tactil precum Nokia N97mini şi Nokia X6.

Digital Chocolate a mai anunţat că va aduce în curând Jurassic 3D Rollercoaster Rush, o franciză de succes, pe terminalul Nokia N900, bazat pe apreciata platformă Maemo. Digital Chocolate a introdus grafică specială OpenGL ES 2.0 3D pentru optimizarea jocului Jurassic 3D Rollercoaster Rush pentru ecranul WVGA tactil al Nokia N900. Este unul dintre jocurile cu cea mai bună calitate grafică de pe toate toate platformele mobile.

Jocul mizează pe funcţia de accelerometru a Nokia N900, permiţând utilizatorilor să accelereze şi să frâneze cu uşurinţă înclinând dispozitivul pentru a creşte sau reduce viteza trenuleţelor. Jocul oferă şi un mod two-player prin Bluetooth. Jurassic 3D Rollercoaster Rush va fi disponibil spre descărcare de la Ovi Store începând din această lună.

loading...