Nokia C5 pentru Facebook şi Twitter

Nokia C5 pentru Facebook şi Twitter
08:59 03.03.2010

Nokia_C5Nokia a lansat noul Nokia C5, un telefon mobil optimizat pentru reţelele sociale şi împărtăşire de conţinut. Dispozitivul oferă acces la gama de servicii mobile Nokia, precum navigaţie gratuită, disponibile într-un singur pachet accesibil.

Nokia C5 permite utilizatorilor să păstreze legătura cu oamenii care contează cel mai mult, oferind acces direct la contactele preferate din ecranul de start, iar actualizările de status ale prietenilor de pe Facebook sunt vizible din agenda de contacte a telefonului. Accesarea site-urilor de socializare precum Facebook sau MySpace este facilă şi rapidă, iar mesageria instantanee şi conturile de e-mail de la Ovi Mail sau de la alţi furnizori de e-mail sunt disponibile prin Nokia Messaging. Terminalul dispune de o cameră de 3,2 MP şi un card de memorie  de 2 GB inclus în pachetul de vânzare.

Nokia C5 oferă cea mai nouă versiune Ovi Maps cu serviciul gratuit de navigaţie auto şi pietonală, inclusiv împărtăşirea poziţiei geografice cu prietenii de pe Facebook. Nokia C5 asigură, de asemenea, navigarea rapidă pe Internet, oferind acces facil la muzică prin Ovi Music. Nokia C5 va fi livrat pe anumite pieţe începând din al doilea trimestru al acestui an.


loading...