Noile Sony VAIO E, notebook-uri în culorile primăverii

Noile Sony VAIO E, notebook-uri în culorile primăverii
14:37 23.03.2010

[galleria]

Gama notebook-urilor multimedia VAIO E se imbogăţeşte cu o nouă serie. VAIO E de 14” (35 cm) atrage atenţia în primul rând prin stilul inconfundabil, complimentat de nuanţele roşu aprins şi albastru aprins. Display-ul LED de 35,5 cm (14 inch) şi noile culori ale serie E vor convinge utilizatorii să încerce o nouă experienţă interactivă, fie că este vorba de simpla navigare pe internet, de blogging sau de divertismentul multimedia, folosindu-se de rezoluţia de 1600 x 900 şi raportul de cinema 16:9.

Modelele seriei VAIO E include procesoarele Intel Core de utlimă generaţie şi 4 GB de memorie DDR3 care facilitează rezolvarea rapidă a oricărei sarcini. În plus, datorită unităţilor de procesare vizuală ATI Mobility Radeon 5000 utilizatorii pot edita fotografii sau pot viziona filme de înaltă definiţie cu uşurinţă.

Un buton dedicat ASSIST accesează rapid aplicaţia VAIO Care, care facilitează diagnosticarea şi rezolvarea oricărei probleme de sistem, prin doar câteva click-uri. Chiar şi atunci când sistemul de operare nu se iniţiază corect, utilizatorul poate apăsa butonul ASSIST şi aplicaţia VAIO Care îl va ghida prin metoda de diagnosticare a problemei, oferind variante de soluţionare fără bătăi de cap.

Trei porturi USB poziţionate lateral sunt completate de un al patrulea port eSATA/USB. Adăugaţi un hard disk SATA extern pentru a vă bucura de transferuri de până la 6 ori mai rapide decât prin portul USB2.0, fiind o metodă mult mai eficientă de salvare sigură a fişierelor media sau de editare a clipurilor video. Alternativ, utilizatorul poate folosi portul suplimentar drept o a patra conexiune USB, dacă funcţia eSATA nu este încă utilizată.

O caracteristică unică pentru modelele VAIO, varietatea de aplicaţii de la Sony ajută utilizatorul să se bucure de colecţia media personală. Iniţiată doar prin atingerea butonului VAIO încorporată în ecranul frontal, aplicaţia Media Gallery uşurează simţitor explorarea colecţiei de muzică, imagini sau clipuri video. Utilizatorul poate selecta fişierele favorite, în funcţie de preferinţele de navigare deja stocate. Noua aplicaţie PMB (Picture Motion Browser) ediţia VAIO permite administrarea, editarea şi împărtăşirea clipurilor video şi a imaginilor. VAIO E este echipat cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium Edition.

loading...