Noile HDD-uri Verbatim au software ecologic

Noile HDD-uri Verbatim au software ecologic
12:33 22.04.2010

[galleria]

Verbatim lanseaza o noua generatie de hard discuri portabile mai mici si mai usoare, ideale pentru deplasari, putand fi transportate fie in buzunar, fie in geanta. Noile Hard Discuri portabile Store `n` Go de la Verbatim pun la dispozitia utilizatorului software GREEN BUTTON, care ajuta la reducerea consumului de energie si, implicit, la prelungirea vietii drive-ului prin trecerea in mod automat sau manual la modul salvare-energie.

Noile hard discuri portabile Store `n` Go de la Verbatim sunt disponibile in format USB 2.0, avand capacitati de 250 GB, 320 GB, 500 GB, 640 GB, 750 GB si 1 TB. Pentru cei care doresc transfer de date imbunatatit, hard discurile vor fi disponibile si in format eSATA/USB 2.0 si USB 3.0.

Avand 81 mm latime, 117 mm lungime si 16 mm grosime, produsul si pachetul noilor Hard Discuri portabile Store `n` Go sunt cu 30% mai mici decat generatia anterioara si avand doar 135 g sunt de asemenea cu 20% mai usoare, ceea ce inseamna ca sunt unele dintre cele mai usoare HDD-uri externe de 2,5 inch de pe piata la ora actuala si mult mai usor de utilizat. In plus, datorita sistemului de fisiere FAT32, drive-ul este compatibil atat cu sistemul de operare Windows cat si cu Mac OS.

Incluse cu Hard Discul Verbatim Store `n` Go se gasesc doua pachete software: Nero BackItUp si Burn Essentials. Utilizatorii pot sa isi creeze in mod regulat copii de siguranta pentru toate fisierele si directoarele si pot inscriptiona pe CD-uri, DVD-uri sau discuri Blu-ray fotografii, continut video sau orice alt tip de date. De asemenea pot recupera fisiere deteriorate cu ajutorul Nero RescueAgent. Software-ul GREEN BUTTON reduce consumul de energie si creste simtitor perioada de utilizare trecand automat HDD-ul Verbatim Store `n` Go in modul sleep dupa o perioada prestabilita de timp sau prin apasarea BUTONULUI GREEN de pe desktop de catre utilizator.

loading...