Noi imagini din Dragon Age 2 pe internet

, 14 Iul, 12:53

Primul joc din seria Dragon Age a fost primit de publicul din intreaga lumea extrem de bine. Jocul a primit critici favorabile, fiind numit de marea majoritatea publicatiilor RPG-ul anului 2009. Acum, la doar cateva luni de la lansare, jocul primeste un anunt de o a doua parte si … noi imagini. Titlul este programat pentru 2011, in luna martie din ce au declarat BioWare, si putem spune ca arata superb. Texturile par mult mai realiste, iar jocul pare sa aiba un feeling mai real.

Dragon Age 2 promite grafica de generatie curenta, un nou stil vizual (speram sa nu umble la camera de PC, ci doar la cea de consola) si o campanie mai incitanta. Ramane de vazut in luna martie a anului viitor ce ne-au pregatit BioWare cu acest titlu. Dar avand in vedere lista impresionanata de jocuri de succes pe care acestia au dat-o pietii, nu cred ca o sa fie un joc de 7 sau 8, ci un joc de 9,5 sau 10.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail