Neverwinter MMO??

, 25 Aug, 11:23


Intr-o lovitura de “geniu”, cei de la Atari si Cryptic, nu s-au multumit cu Star Trek Online si Champions Online si trec la macelarirea unui alt titlu clasic. Si anume Neverwinter, jocul din seria Dungeons & Dragons.

Dupa spusele celor de la la Atari, varianta de PC a jocului va permite pana la cinci personaje in party: fie un jucator si patru inteligenti artificiali, fie cinci jucatori reali. Va exista si posibilitatea de a alege intre cinci clase (Fighter, Wizard, Rogue, Ranger sau Cleric). Campania de single player este dezvoltata de Wizards of the Coast, si anume R.A. Salvatore. Exact ca in titlurile precedente, exista un editor de quest-uri, care iti permite sa creezi noi campanii independente cu propia poveste, ca in seria Pen and Papper.

Posibilitatea ca jocul sa fie orientat spre online este foarte mare, avand in vedere ca si titlurile precendete au inclus aceasa componenta. Ramane totusi de vazut daca este o imbogatire sau o saracire a jocului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail