Mythic este acum recunoscut oficial ca BioWare Mythic

Mythic este acum recunoscut oficial ca BioWare Mythic
17:45 02.07.2010

Mythic Entertainment, BioWare Mythic, fuziune, Electronic Arts, EA, rebranding Mythic, rebranding BioWare

Mythic Entertainment si-a schimbat numele in BioWare Mythic, pentru a reflecta mai bine fuziunea efectuata de catre EA a celor doua studiouri anul trecut. Schimbarea de nume, impreuna cu transferul drepturilor de publicare europene de la GOA la BioWare Mythic, a fost discutata in ultima scrisoare a producatorului pentru Warhammer Online.

„Dupa cum stiti, lucram impreuna cu GOA pentru a face tranzitia comunitatii europene catre Bioware Mythic (Va place noul nume? Noi inca nu ne-am obisnuit cu el),” a scris Carrie Gouskous la WAR. „Suntem foarte fericiti sa-i intampinam pe jucatorii nostri europeni si anticipam o interactiune mai directa cu ei. In prezent, pentru a ne asigura ca nu alteram prea multe lucruri deodata, jucatorii europeni vor juca pe servere ce reflecta mediul lor curent, hostate de catre Bioware Mythic la facilitatile noastre din Dortmund, Germania. Bineinteles, vom continua sa monitorizam nivelele de populatie si vom considera efectuare unor consolidari ale serverelor dupa cum este necesar.”

Mythic a trecut prin destul de multe schimbari de nume de la nasterea sa in 1995, cand a fost cunoscut pentru prima data ca Interworld Productions. Numele studioului a fost schimbat in Mythic doi ani mai tarziu, iar EA a achizitionat compania in 2006 – schimbandu-i numele cu EA Mythic. In 2008, EA a schimbat iar numele studioului in Mythic Entertainment. In iunie anul trecut, EA a restructurat compania in urma plecarii sefului Mark Jacobs, promovand-ul pe Ray Muzyka de la BioWare drept cap al nou-formatei divizii RPG/MMO. Se pare ca asta inseamna ca studiourile nu mai reprezinta doua entitati separate.

loading...