Mytheon, mitologie pentru mouse și orchestră

, 07 Apr, 13:46

Mytheon-MMORPG

Dacă ai încercat tot ce e pe net în materie de MMORPG și nu te mai încântă nimic, iată că povestea nu se termină aici. True Games Interactive și studiourile Petroglyph își prezintă propria versiunea denumită Mytheon, un joc RPG bazat pe mitologia greacă.

Ca orice alt joc MMORPG și Mytheon va dispune de sistem PvP, adică Player vs. Player. Evenimentele de acest gen se vor face prin vizitarea unui loc specific din joc, Battlemaster Avitus în Argos, care va declanșa „jocurile olimpice”. Și că tot veni vorba de „jocuri olimpice”, Mytheon dispune de arene speciale PvP în anumite locații, ca Ring of Destiny (1vs1), Isle of War și, bineînțeles, Muntele Olimp.

În echipe mai mari, jucătorii se pot întrece în alte ringuri de luptă ca Prison of Ares, Forest of Despair sau The Forge. Totuși, spre deosebire de alte jocuri de acest tip, Mytheon nu are mai multe rase, ci una singură, oamenii, dar care vor fi puși la destule încercări din partea „zeilor”.

Sursa: Mytheon Game

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail