Monitorul Philips LightFrame a ajuns pe plaiurile mioritice

, 30 Mar, 12:34

Philips-LightFramePhilips a anunțat disponibilitatea în România a monitorului Philips LightFrame. Acest monitor de 22 inch (55,8 cm) dispune de tehnologia LightFrame, cea mai eficientă în privinţa reducerii oboselii ochilor.

În urma unei cercetări ştiinţifice s-a demonstrat că lumina are un efect major asupra oamenilor. De exemplu, lumina albastră percepută de al treilea receptor ocular are un efect relaxant şi revigorant. Această descoperire a fost integrată în LightFrame, care emite o lumină albastră caldă, relaxantă, care ridică nivelul de concentrare  şi reduce fenomenul de oboseală a ochilor.

Monitorul LightFrame încorporează de asemenea o varietate de tehnologii menite să garanteze o redare optimă a imaginii ca: tehnologia SmartContrast pentru radare unui  negru profund, tehnologia SmartImage care îmbunătăţeşte contrastul, saturaţia culorilor şi claritatea, TrueVision o tehnologie de testare pentru ajustarea monitorului. Modelul Philips LightFrame dispune de o garanţie valabilă trei ani şi a fost premiat cu Energy Star pentru utilizarea eficientă a energiei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail