Molyneux confirma lansari episodice ale Fable III

, 02 Iul, 18:03

http://playtech.ro/wp-content/uploads/2010/07/Molyneux.jpg

Peter Molyneux, un cunoscut game designer si programator, le-a spus participanţilor la GameHorizon din Newcastle ca Fable III va fi lansat in capitole episodice prin intermediul serviciului Xbox Live Marketplace „imediat dupa” lansarea retail a jocului in octombrie.

Conceptul a fost incercat mai intai atunci cand Molyneux a anuntat la conferinta de presa Microsoft, la Gamescom, in august anul trecut, ca Fable II va fi lansat in acelaşi mod. Primul episod a obtinut astfel 1.5 milioane descarcari, toata initiativa aducand mai mult de 15 milioane dolari in venituri, a adaugat el la eveniment. Molyneux a afirmat la GDC, in martie, ca acest sistem a fost „de succes”.

„Imediat dupa lansarea retail vom face lansari episodice”, a spus şeful Lionhead. „Il vom rupe in capitole. Daruim primul capitol in intregime gratuit, pentru prima ora de joc. Cand ajungeţi la un anumit punct in joc vi se va afisa measjul ‘Va mulţumim pentru ca ati jucat episodul pilot al Fable III, doriti sa platiti 2-5 dolari sau cat o costa pentru a achizitiona urmatorul episod, sau sa achizitionati intregul set?’ Apasati ‘da’ si veti continua jocul imediat.”

De asemenea, el a spus in timpul sesiunii ca ar vrea ca Fable III sa se vanda in 5 milioane de unitaţi, aducand 150 milioane dolari in venituri.

Fable III va fi lansat in luna octombrie pentru Xbox 360. Se va lansa ca un download pentru PC.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail