Microsoft pregateste un upgrade pentru Kinect [+VIDEO]

, 20 Dec, 12:19

A trecut perioada laudelor inainte de forfota sarbatorilor, iar Microsoft “cica” lucreaza la imbunatatiri pentru Kinect. Echipa de dezvoltare a declarat pentru Eurogamer cum ca sunt extrem de interesati de a adauga animte noutati senzorului, cum ar fi recunoasterea rotatiei mainii si miscarea degetelor. Inca nu a spus nimeni nimic de indepartarea lagului…

Kinect-ul celor de la Microsoft lucreaza la o rezolutie de 320×240 la o rata de 30 de cadre pe secunda, element dictat de firmware-ul add-on-ului. Totusi, dupa spusele echipei de dezvoltare, telul ar fi sa ii impuna o rezolutie de 640×480, fapt ce i-ar permite acestuia sa recunoasca miscari mai complexe, dar si sa ii mareasca acuratetea in timpul jocului.

Problemele nu apar de la controller-ul in sine, ci de la interfata de conectare, adica portul USB dedicat pe care acesta il utilizeaza si care este capabil de 35MB/s, desi in prezent lucreaza doar la 15/16 MB/s. Limitarea a fost impusa pentru ca Xbox-ul sa poata lucra simultan cu mai multe porturi USB. Uneori utilizarea mai multor astfel de dispozitive ingreuneaza rata de transfer intre consola si device, rezultatul putand deconectarea instalarilor pe stick-urile USB pentru ca mai multa banda de transfer sa fie eliberata. Concluzie… Microsoft 1 – Gaming Community 0.

De amintit ca motion controller-ul celor de Microsoft a fost refuzat de Sony in favoarea Move-ului tocmai din cauza limitarilor hardware pe care le are. Totusi, exista sperante “vagi” ca acest “upgrade” este posibil intr-un viitor apropiat.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Suna destul de interesant, si poate si tentant intr-un fel, chiar daca pe Move nu poti canta la pian, inca, tot pe el as merge. Am observat si eu lagul de pe Kinect si nu m-a prea incantat, l-am sesizat inca din clipurile de la E3…oricum interesanta stirea.

Daaaa, si parca vad ca aceste „imbunatatiri” vor fi facute pe partea Hard, si trebuie sa cumperi stiu eu ce ca sa ai parte de ele…

La fix ca planuiam sa-mi iau si eu un 360 cu tot cu kinect, abia astept

Nu ma pricep, insa e interesanta stirea, sa vedem ce va fi.

Burning.Skeleton

Merita, Kinect-ul e peste Move din unele perspective, acum depinde de ce preferi…insa la Move n-am vazut imbunatatiri, poate vin si cei de la Sony ca sa-i combata pe cei de la Microsoft totusi.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail