Medal Of Honor „Modern Warfare” Afganistan beta pentru toti

Medal Of Honor „Modern Warfare” Afganistan beta pentru toti
16:42 15.06.2010

Battlefield Bad Company 2 Vietnam, Medal of Honor Afganistan, Medal of Honor Afganistan multiplayer, Medal of Honor Afganistan multiplayer beta lansare

EA a anunta ca: “Suntem mandri sa spunem ca pe data de 21 Iunie, beta- multiplayer-ul jocului Medal of Honor Afganistan, va fi disponibil pentru toate mediile de joc. PC, Xbox 360 si PS3.” Dupa succesul inregistrat de Modern Warfare 2 nu e de mirare, iar strategia de marketing pentru Bad Company 2, cu beta-ul acestuia, a dat roade.

Battlefield Bad Company 2 Vietnam, Medal of Honor Afganistan, Medal of Honor Afganistan multiplayer, Medal of Honor Afganistan multiplayer beta lansareAsa ca Multiplayerul lui Afganistan promite multe, mai ales ca acesta este dezvoltat de DICE, echipa care a facut si partea on-line pentru Bad Company 2. Beta-ul contine 2 harti, Helmand Valley si Kabul City Ruins, ba mai mult, in harti se pot inscrie 24 de jucatori pentru o sesiune de impuscaturi. Pentru cine a cumparat Bad Company 2 sau are o copie “Pre Order” a acestui joc, aceasta ii permite sa acceseze beta-ul fara probleme.

Stati aproape pentru mai multe detalii.

Pentru cei care doresc un KEY click aici.

Multumiri medalofhonor.com pentru acest comunicat.

loading...