Mărțișoare digitale: Samsung Diva Collection 2010

, 01 Mar, 15:30

Samsung-Diva-1

Samsung Electronics România pregătește o surpriză tuturor femeilor care prețuiesc stilul și eleganța: Samsung Diva Collection 2010, o colecție de telefoane care îți vor defini stilul, terminalele Samsung Diva (S7070) și Samsung Diva folder (S5150). Muza unora dintre cei mai mari fashion designeri din lume, Carmen Kass, este noua imagine a telefoanelor care fac parte din colecția Samsung Diva 2010.

Samsung S7070 Diva se mândrește cu o carcasă de culoare alb-perlat, precum și tastă ergonomică din cristal în formă de diamant, poziționată în față. În plus, Divele pot obține fotografii folosind camera de 3,2 MP prevăzută cu opțiunile ‘Beauty Effect’ și ‘Lomo Effect’.

Samsung-Diva-2

Noul telefon facilitează comunicarea cu prietenii și colegii datorită icoanelor pop-up pentru rețelele sociale, SNS (Social Networking Service) care informează „stăpâna” cu privire la activitatea prietenilor pe site-urile de rețele sociale, cum ar fi Facebook și MySpace.

Samsung S5150 Diva folder are o carcasă lucioasă, în tonuri de gri, modelată după un tipar 3D. În plus, un ecran LED ascuns, „un LED sclipitor”, se aprinde pentru a semnala un apel sau un mesaj primit. La fel ca modelul Diva, Samsung Diva folder oferă diverse aplicații de editare a imagini, precum ‘Beauty Effect’ și ‘Lomo Effect’, dar și opțiuni integrate de securitate care includ ‘SOS Message’ și ‘Fake Call’.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail