Marcus Smith ofera detalii despre multiplayer-ul Resistance 3

, 19 Oct, 13:01

Dupa cum spune si titlul, Marcus Smith, creative director pentru mult asteptatul joc exclusiv PS3 Resistance 3, a relatat celor de la Gameinformer, cateva detalii despre multiplayer-ul acestuia. In acest ultim titlu, jucatorii se vor intalni cu mecanici de joc cunoscute din titlurile precedente, dar nu vom vedea un numar mare de jucatori pe o singura harta, precum in Resistance 2. Asa ca adio 60 de playeri intr-o singura sesiune.

Marcus a mai spus ca cei de la Insomniac au luat nota de evolutia jocurilor in ziua de azi si ca Resistance 3 are si el un sistem de level up in multiplayer asemanator cu Bad Company 2 sau Modern Warfare 2.

Ultimul detaliu dezvaluit de acesta este ca toata actiunea jocului se desfasoara in Statele Unite, dar hartile de multiplayer acopera zone de pe intregul glob. Totusi, dupa aparitia acestui articol, multi fani ai jocului se intreaba ce i-a posedat pe creatori sa renunte la “60 players on 1 map”… Ne vom elucida in 2011, cand apare jocul.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail