LOTRO Free: „Hai sa dam topoare la popoare”

, 13 Sep, 19:58

Daca putine jocuri ce fac parte dintr-o franciza mare au dat gratuit pana acum un joc, Lord of the Rings Online se pare ca este unul dintre ele. Dupa ce nu a inregistrat succesul scontat de producatori, acestia urmeaza exemplul lui Dungeons and Dragons Online, care a devenit gratuit acum cateva luni, si apasa pe butonul de gratuit 99%.

Pentru cei interesati de a intra in lumea lui Tolkein, site-ul este disponibil pentru toata lumea, fara restrictii regionale, ca in anumite cazuri, iar de acolo poti downloada clientul si poti sa iti faci un cont. Jocul nu este totalmente gratuit, jucatorul putand sa isi cumpere anumite quest pack-uri si sa adere la un cont VIP, care ii confera accesul la toate ofertele premium din joc.

Aceasta noua strategie a celor de la Turbine, creatorii jocului, pare sa dea roade, avand in vedere ca serverele sunt pline ochi de noi jucatori dornici de ceva hobiti si alte rase. Plus ca, dupa ce au dat trailerul de mai sus in cadrul unui episod din Family Guy, americanii au sarit in fata PC-ului pentru a descarca clientul. (Nota Redactiei: Hobitica de la intrare este rugata sa se duca la pedichiurist)

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail