Logitech MK710, comando-ul wireless pentru PC-ul tău

Logitech MK710, comando-ul wireless pentru PC-ul tău
14:17 10.02.2010

Logitech-combo

Logitech a lansat astăzi desktop-ul wireless Logitech MK710, prima pereche de mouse și tastatură a căror baterii rezistă trei ani. Desktop-ul dispune de receiver-ul Logitech Unifying, tastele confortabile Logitech Incurve keys și scrolling ultra rapid al mouse-ului.

Combinația dintre viața prelungită a bateriilor și receiver-ul Logitech Unifying face ca desktop-ul wireless MK710 să poată fi folosit oriunde și oricând este nevoie. Pentru a obține o durată de viață a bateriei de trei ani, tehnologia wireless de 2,4 GHz transmite informația mult mai rapid și mai eficient decât sistemele wireless obişnuite de 27 MHz. Mai mult, reducând timpul în care tastatura şi mouse-ul ramân active când nu sunt folosite, desktop-ul wireless MK710 salvează energie şi minimalizează decalajul în momentul reluării activităţii de tastare sau de folosire a mouse-ului.

Prezentat pentru prima data în august 2009, receiver-ul Logitech Unifying este atât de mic încât poate fi lăsat în laptop atunci când te deplasezi. La un singur receiver pot fi conectate până la șase tastaturi și mouse-uri Logitech compatibile, eliberând port-uri USB și ușurând combinarea, potrivirea și sortarea setup-ului existent. Logitech Wireless Desktop MK710 va fi disponibil în Europa începând cu luna februarie 2010.

loading...