Logitech Laptop Speaker Z205, dă muzica mai tare!

Logitech Laptop Speaker Z205, dă muzica mai tare!
08:56 03.03.2010

Logitech Laptop Speaker Z205 LifestyleLogitech lansat sistemul Logitech Laptop Speaker Z205, o boxă uşoară ce dispune de un sistem de prindere şi care îţi permite un transport uşor. Fie că utilizatorul foloseşţe un Mac sau un laptop cu Windows, fie un netbook, boxele Logitech Z205 pentru laptop se ataşază de marginea de sus a celor mai multe ecrane de laptop.

“Utilizatorii sunt încântaţi de portabilitatea laptopurilor lor, dar de multe ori îşi doresc o experienţă auditivă mult mai bogată pe care doar boxele externe le ofer. În timpul conceperii boxei Logitech Laptop Speaker Z250 am vrut să oferim utilizatorilor o experienţă auditivă mai bună fără a sacrifica portabilitatea. Z205 este atât de mică încât poate fi purtată într-o geantă.”, a declarat Mark Schneider, vicepreşedinte şi manager general al diviziei Audio Business în cadrul Logitech.

Modelul Z205 are dimensiuni mici, aproximativ 1,35 inchh în grosime şi 2,5 inchi în înălţime şi dispune de o husă de protecţie pentru transport. Modificarea intensităţii volumului se face folosind butonul localizat pe partea superioară. Cablul USB inclus este suficient pentru alimentare, nefiind nevoie de o sursă externă suplimentară. Logitech Laptop Speaker Z205 va fi disponibilîncepând din luna martie.

loading...