LG GD880 Mini, primul telefon dotat cu 3 Way Sync

LG GD880 Mini, primul telefon dotat cu 3 Way Sync
17:30 17.02.2010

LG Mini_Air SyncMobile World Congrees 2010 este în plină desfăşurare, iar coreenii de la LG nu s-au sfiit nici în acest an cu prezentările. Aşa încât, dacă eşti fan, poţi de acum visa la telefonul mobil LG GD880 Mini. Mai ales că, pentru moment, este singurul terminal din lume cu tehnologia 3 Way Sync.

LG Mini se mândreşte cu o siluetă de invidiat, 10 mm grosime şi 99 de grame, dar este capabil de o conectivitate foarte ridicată, adică întreg arsenalul, de la simplul GPRS până la Wi-Fi, ecranul tactil de 3,2 inch (8 cm) sau camera foto de 5 MP cu autofocus.

Modelul este dotat cu aplicaţia LG 3-Way Sync, denumită şi LG Air Sync. Cu această tehnologie ai posibilitatea de a îţi sincroniza în permanenţă informaţiile stocate pe telefonul mobil cu cele stocate pe propriul PC, dar şi informaţiile de pe paginile de Internet accesate frecvent, prin intermediul unei reţele wireless. Astfel, conţinutul comun, precum fotografii, clipuri video, calendare şi agende de telefon, poate fi updatat şi accesat oricând.

Alături de telefonul mobil şi noua tehnologie, coreenii au mai anunţat parteneriatul cu laboratoarele Dolby ce are la bază cea mai nouă versiune Dolby Mobile. A fost făcută şi o demonstraţie publică a telefonului care oferă sunet surround 5.1 multi-canale utilizând cea mai nouă versiune a tehnologiei Dolby Mobile.

loading...