La ce mai lucreaza Square Enix acum [+VIDEO]

, 11 Aug, 10:55

Cate jocuri Square Enix apar pe piata anual? Depinde de piata? Vorbim de America, Europa sau Asia? Square Enix creeaza jocuri pe banda rulanta, problema fiind ca multe dintre ele nu ajung pe piata noasta, totusi acestea se pot importa. Dar divagam de la subiect si pierdem esentialul din aceasta stire.

Starul studiourilor, Tetsuya Nomura, a dat publicitatii cateva dintre proiectele la care Square Enix lucreaza in prezent. Printre acestea se numara Final Fantasy Versus si Agito XIII (una bucata redactor fericit ), Kingdom Hearts: Birth by Sleep (era si timpul), Re:Coded (tot seria Kingdom Hearts), The 3rd Birthday (Continuarea povestii din Parasite Eve). In plus, compania lucreaza si la alte titluri, a mai spus Nomura.

[galleria]

Nomura a explicat ca Versus XIII a intarziat din cauza unor probleme (nu a precizat de ce natura), dar a asigurat fanii ca jocul este inca in productie. De asemenea, urmeaza inca un joc din seria Fabula Nova Crystallis, dar portarea acestuia inca nu a fost anuntata. Speram sa nu fie inca un FF pe DS (glumeam evident, iubim FF-urile pe DS).

Pana una-alta, avem trailere:

Final Fantasy Versus 13

Final Fantasy Agito 13

Kingdom Hearts: Birth by Sleep

The 3rd Birthday

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail