Konami anunţă Wireway pentru iPhone

Konami anunţă Wireway pentru iPhone
13:07 12.02.2010

Wireway-DSJocul Wireway, care până acum a fost disponibil numai pe consolele portabile Nintendo DS, va putea fi achiziţionat şi de fanii Apple, titlul fiind compatibil cu dispozitivele iPhone şi iPod Touch.

Eroul jocului este Wiley, care în aventura pentru modelele iPod Touch şi iPhone va trebui să supravieţuiască unui număr de 23 de niveluri, pe parcursul cărora va vâna surse de energie denumite „stele Elan”.

Prin atingerea ecranului, vei naviga cu ajutorul unor corzi, dar în acelaşi timp va trebui să eviţi obstacolele de orice fel: pietre căzătoare, cranii sau podele cu ţepi. Te vei vedea sărind din cablu în cablu pentru a colecţiona cât mai multe stele cu putinţă şi pentru a-l menţine în viaţă pe Wiley.

Wireway-DS-2Jocul poate fi savurat în două moduri, Flick Trials şi Strategery. Mai mult, producătorul Konami Digital Entertainment promite fanilor că vor avea parte de o serie de expansion-uri, fiecare cu încă opt niveluri, un total de 16 pentru ambele moduri de joc. Începând de astăzi, Wireway poate fi descărcat din Apple App Store contra unei sume modice de bani.

Etichete:
loading...