Kingston se laudă cu cele mai rapide memorii din lume

, 16 Mar, 12:46

Kingston-Hyper-XKingston Technology anunţă certificarea Intel a celor mai rapide memorii de pe piaţă. Noul kit DDR3 Dual Channel Kingston HyperX funcţionează la 2400MHz şi a primit certificarea Intel XMP pe platforma Core i7. Kit-urile de 2400MHz vor fi disponibile începând cu trimestrul următor. Memoriile Kingston Technology beneficiază de o garanţie “lifetime”.

Kit-ul Kingston rulează la 2400MHz cu latenţele 9-11-9-27-2 şi funcţionează cu un voltaj de 1,65 volţi şi a fost dezvoltat special pentru entuziaşti, pasionaţii de jocurile pe PC şi, nu în ultimul rând, celor care doresc să doboare noi recorduri în benchmark-urile consacrate. Similar tuturor memoriilor Kingston Technology, kit-ul format din modulele de 2400MHz a fost creat respectând standardele şi principiile de inginerie şi proiectare, şi a trecut printr-un proces elaborat de teste standard pentru a putea obţine certificarea Intel XMP. De asemenea, kit-ul a fost testat pe mai multe platforme de test cu chipset P55, precum şi pe placa de bază GIGABYTE GA-P55A-UD4P.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail