Jocuri 3D pentru PlayStation 3

Jocuri 3D pentru PlayStation 3
10:41 10.06.2010

ps3 3d

Unele dintre cele mai mari jocuri PlayStation 3 for fi disponibile in varianta  3D din  acest an, iar primele chiar de maine.
La un eveniment din Los Angeles, seful Sony PlayStation Jack Tretton a tot turnat titluri de jocuri disponibile in 3D in acest an pe PS3. Aceste jocuri vor fi redate in 3D stereoscopic si necesita un televizor 3D si ochelari pentru a experimenta efectele speciale.
Disponibile chiar de maine in 3D pentru PS3-ul tau vor fi Super Stardust HD si WipEout HD, Pain si versiunea demo a MotorStorm Pacific Rift. (Kotaku a raportat anterior ca versiunile 3D ale Super Stardust si a WipEout vor fi disponibile ca actualizari gratuite pentru persoanele care detin deja jocurile; Pain 3D, cu toate acestea, ar costa 300 de yen in Japonia – nici un cuvant cu privire la modul de stabilire a preturilor in alte parti ale globului inca. )
Tretton a prezentat, de asemenea, Gran Turismo 5 si MLB The Show 10 in 3D. Nu avem inca date de lansare pentru aceste titluri.
Compania a mai anuntat si primul lor joc 3D cu motion-control. Deja prezentatul, dar des redenumitul The Fights: Lights Out va fi lansat direct 3D.
Sony a declarat de asemenea ca, incepand de maine oricine cumpara un televizor Sony Bravia 3D va primi patru jocuri 3D PS3 si demo-uri.


Sursa: Kotaku

loading...