Jocul Heavy Rain, un posibil nou film la Hollywood

Jocul Heavy Rain, un posibil nou film la Hollywood
12:58 20.05.2010

Heavy_Rain_movieUite asa Hollywood-ul ne pregateste inca un film bazat pe un joc. Dupa Resident Evil, Silent Hill, Uncharted (care e in lucru) si multe altele, urmeaza si Heavy Rain. Dar inca nu e sigur…

Heavy Rain prezinta actiunea intr-un oras tenebros in care tinerii baieti dispar din sanul familiei, Heavy Rain este un thriller intunecat in care jucatorul stabileste regulile, iar lucrurile se opresc o data cu actiunile acestuia.

Exista si un criminal in libertate si utilizatorul trebuie sa se hotarasca cat de departe este dispus sa mearga pentru a-l descoperi. Gamerul are sansa de a alege dintre combinatiile de patru personaje, fiecare cu propriile himere de infruntat si cu roluri distincte in rezolvarea cazului.

Bun, asta inseamna ca o sa avem alt film de criminali in serie, iar in prezent se pare ca studiourile Unique Features au batut palma pentru producarea filmului. Producatorii filmului sunt Robert Shaye si Michael Lynne care au lucrat impreuna cu Peter Jackson la filmele The Lord of the Rings.


Sursa: Kotaku

loading...