HTC face concurs pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Android

HTC face concurs pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Android
10:26 05.05.2010

HTCHTC lanseaza in Romania prima competitie destinata dezvoltatorilor platformei mobile Android, Romanian Android Challenge, derulata sub tema tema ”quietly brilliant”.

Participantii trebuie sa inscrie una sau mai multe aplicatii aici, pe website-ul concursului, la una dintre cele cinci categorii propuse Lifestyle, Tools, Media, Retele Sociale sau Jocuri. Data limita de inscriere este 31 mai 2010, iar premiile vor consta exclusiv in bani: 3.000, 2.000, respectiv 1.000 de euro.

Criteriile de evaluare vor fi originalitatea, modul si gradul de utilizare utilizare a tehnologiilor oferite de platforma Android (ecran touch capacitiv, senzor de gravitatie, busola digitala, camera, GPS), accesibililatea designului, precum si aplicabilitatea pe piata din Romania.

Juriul care va evalua inscrierile va fi format din specialisti in telecomunicatii, membri ai comunitatii si antreprenori. In plus, va exista o runda pentru votul publicului, oricine putand vota aplicatia favorita, iar creatorul aplicatiei care va primi cele mai multe voturi din partea publicului va fi premiat cu un telefon HTC Desire.

Cine poate participa? Orice roman, cu unicele conditii ca aplicatiile inregistrate in concurs sa nu fi fost inscrise anterior pe Android Market, sa fie gratuite si sa includa o versiune in limba romana.

loading...