Harlequin, personajul „bonus” din Assassin’s Creed: Brotherhood

Harlequin, personajul „bonus” din Assassin’s Creed: Brotherhood
15:11 18.05.2010

Assassin's Creed, Assassin's Creed: Brotherhood, Harlequin Assassin's Creed: Brotherhood, asasin Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Brotherhood GameStop, Ubisoft Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Brotherhood DLC

Imediat dupa ce au aparut primele detalii despre viitorul joc Assassin’s Creed: Brotherhood, s-a aflat ca toti cei care vor pre-comanda jocul prin magazinul GameStop vor avea parte de un personaj-bonus in joc.

Recent, acesta a fost dezvaluit, numele lui fiind Harlequin. Acesta este descris ca fiind un „asasin fara mila care se ascunde in spatele unei masti”. Totodata, ferocitatea lui va face victimele sa il numeasca un „cosmar umblator”.

Pentru cei care urasc clovnii aceasta nu este o veste foarte buna, desi ar putea fi o experienta interesanta pana la urma. Prin urmare, daca vei pre-comanda jocul de aici il vei primi pe Harlequin cadou.

Cei ce la Ubisoft au mai anuntat ca Harlequin va fi disponibil pentru toata lumea in viitor. Este posibil ca acesta sa poata sa fie cumparat prin intermediul unui DLC care va urma sa fie lansat de Ubisoft.

Sursa: Joystiq

loading...