Google Nexus One compatibil cu 3G-ul european?

Google Nexus One compatibil cu 3G-ul european?
17:19 01.02.2010

Google-Nexus-One

Google Nexus One s-ar putea lansa în reţeaua operatorului american de telefonie mobilă AT&T după ce FCC (Federal Communications Commission) ar fi dat OK-ul modelului pentru reţelele 3G ale AT&T.

Dispozitivul „necunoscut” încă, dar descoperit de cei de la Engadget ca purtând numărul de cod NM899100 (același număr ca Google Nexus One) ar putea fi compatibil cu rețelele 3G din benzile de frecvență WCDMA I, II și V, acest lucru indicând că modelul va putea fi utilizat și în Europa. Știrea pare să facă vâlvă după ce mulți dintre cei care au achiziționat telefonul mobil prin rețeaua T-Mobile au asaltat serviciile de suport, plângându-se că nu dispun de un semnal bun în 3G.

Google Nexus One are ecran AMOLED de 3,7 inch cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Modelul mai este echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon de 1 GHz și are conectivitate 3G și Wi-Fi. Modelul are o cameră foto de 5 MP cu flash și autofocus, tehnologia de detectare a feței și funcția geo-tagging.

În Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Singapore și Hong Kong Google Nexus One poate fi achiziționat la mai puțin de de 550 USD. Din primăvara lui 2010, noul telefon Google ar putea fi disponibil și în Europa prin operatorul de telefonie mobilă Vodafone.

Sursa: eWeek

Etichete:
loading...